marți, 20 mai 2008

Impuscati ziaristul de la realitatea!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala-eu-romania/el-l-a-privat-pe-ovidiu-petre-involuntar-de-prezenta-la-euro-2647356

m-am frecat la ochi crezand ca nu citesc bine titlul articolului din prosport. nu stiu cine a scris acel articol(e nesemnat) dar cred ca merita sa-l prinzi si sa-i dai in gura "ca la coasa". titlul incita clar: baieti(adica stelistii) il vedeti pe amaratul asta de la realitatea? pe el tata, ca asta l-a rupt pe ovidel al vostru de nu mai joaca la euro!
mai conteaza ca omul e nevinovat? ca ovidiu petre e cel care a cazut peste el? ca ovidiu petre s-a autoaccidentat?
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ala de la realitatea e vinovatul! sa-l impuscam!
nu stiu cat de reala este afirmatia ca ovidiu petre ar mai fi jucat dupa accidentare inca trei seturi. inseamna ca e un inconstient. inconstient este oricum deoarece a acceptat sa joace volei cu neprofesionisti, expunandu-se unei accidentari.
nu stiu cat de reala este si afirmatia ca realitatea va da un comunicat de presa. ce sa anunte? ca l-a dat afara pe ziarist? ca-si asuma raspunderea? pentru ce?
domnilor de la prosport ce ati facut dumneavoastra se numeste incitare si se pedepseste!
p.s.: sunt curios cum suna titlul articolului daca ovidiu petre se accidenta in timpul unei partide de tenis cu piciorul , partida jucata cu patronul lui, nea'jiji!
#1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă