marți, 22 aprilie 2008

Raspundem ascultatorilor care nu vad de par

Citam din comentariul lui Brylu:
"de dimineata ma radeam prea tare ca sa ma gandesc la adevaratul substrat al problemei. ba bagator de seama #3 ce esti... ca straluce ca lumina lunii a mana ta la mijloc, da tu de une stii de faimoasa asta firma ce face faimoasele alea produse de par?
si io as fi atent la ce raspund, pentru ca variantele sunt putine:
a) muma-ta nu-ti mai incalzeste ciorba cand revii din deplasare daca nu aduci tu un fixativ de la jermania
b) ciorba are un gust metaliq in conditii asemanatoare ca la punctul a.
c) esti un client fidel al marcii pentru ca altfel nu te lasa bagatorul de seama #2 sa publici pe blogul respectiv, in sensul ca produsele cumparate de tine din Jermania sunt apoi folosite drept cadouri si momeli pentru diferite domnisoare
d) esti ghiei de cunosti in amanunt marcile astea de muieri"

Indubitabil, stimate prietene Brylu (am tot vrut sa-ti scriu pe nume dar de fiecare data ma opresc pt ca mi-e lene sa caut si sa aleg adevarata ortografie a numelui tau complet) pe undeva ai dreptate, dar nu prin punctele esentiale.
a) mama nu-mi cere decat parfum sunflower ca ea e de moda veche si nu face experimente. Apropo de moda veche, inca ii place cafeaua solubila pe care trebuie sa i-o aduc din jermania, iar matusa-mea din jermania prefera sa-i ducem ness amigo, tot din aceleasi motive, sa-si aduca si ea aminte cum era in romania inainte de 89 si motivele pt care a fugit din tzara. Noroc ca le-am convertit la religia espresso ca ma faceau cu nervii. Spray nu mi-a cerut niciodata.
b) la fel, draga de metalique n-are ce sa faca cu spray-ul in pletele ei, ea in schimb e mare consumatoare de Haribo. Pt cei neavizati si Dragos Popescu, ciorba cu gust metalique nu e aia incalzita pe motorul masinii ci este o pura utopie, dar las' ca creste ea mare si invata sa gateasca supa la plic.
c) nu-s eu peshtele lu number 2, el cred ca le momeste cu citate din Eminescu si muuulta bere. Eu am ras, n-am zis nimica
d) referitor la problematica ghei, vezi punctul b) si-ti raspunzi singur (eu zic sa-ti gasesti alt loc ca vine metalique la urmatorul meci si te face racheta cu un drei wetter taft si o bricheta)
E) adevarul este ca am o ruda care lucreaza la Schwarzkopf, firma care produce respectiva marca de spray si ii era casa plina de asa ceva, cam asa cum sta la voi acasa bratara dacica pe peshtele de sticla de pe mileul de pe lecedeu. ia zi: brazda, branza, viezure, dryweather....
E2) macar de Heidi Klum ai auzit? ca ea e imaginea brandului. uita-te pe taft.de si fa o comparatie cu reclamele la gerovital, acum cu mihaela radulescu.
#3

Un comentariu:

  1. pai de ce n-ai zis asa de la bun inceput ma baiatule. Heidi Klum? cum sa n-aud baaa... am fost colegi de gradinita. acuma m-am prins si io de ce nu puteam sa o trag de par de tare ce era... de la fixativu nemtzesc ma pilos la svartzcopf ce esti

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă