miercuri, 30 aprilie 2008

e 1 Mai. nu muncitoresc! e ziua lu' finu'!

acum in pragul meciurilor cu clujul, forumurile sunt invadate de mesaje de dragoste si fair-play catre adversari. se vrea o prietenie. o prietenie care sa ramana si in afara acestor meciuri.

nu vreau sa vorbesc despre ele - vor urma si mesajele "razboinice" de asta sunt sigur - vreau sa vorbesc despre o reclama. o reclama la o bautura racoritoare, care invadeaza de un timp micile ecrane(acum in era plasmei si lcd-ului mai vorbim de "micile ecrane"?). clipul nu face numai reclama bauturii racoritoare ci si prieteniei. clipul il stiti: doi tipi + una, merg cu trenul si-si "etaleaza" cunostintele in materie de fotbalisti(italieni si germani). sfarsitul reclamei ii arata pe cei doi devenind prieteni.

de cate ori vad clipul asta ma gandesc la prietenia mea cu finu' knicks. daca stau sa ma gandesc bine cam tot asa a inceput. el: clavon. eu: ocokoljic. el: pelger. eu: kuzmanovic. si tot asa. sau ma rog, pe aproape!

ce a urmat? fiiinuuuuleee, taalmaciiiuuu, streetball-uri, telefoane, petreceri, vizite, record. si poate cel mai important lucru: PRIETENIA!!!!

LA MULTI ANI, FINULE!!!!

3 comentarii:

  1. mai teo, chiar e finul tai? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ai uitat icsule de la ce vine faza cu finu? nea jiji si finul radoi, impus la echipa.....?

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă