vineri, 25 aprilie 2008

avea putin sange in aer sau invers?

http://www.sibiustandard.ro/10360/bozovic-prins-baut-la-volan.html
Ce nu am inteles eu? Cum naiba se face ca sangele muntenegreanului are termen de valabilitate? Cum sa fie sange expirat domnule ziarist?Poate te referi la aerul expirat? dar vezi ca nici acolo nu e vb de termene limita.OF OF OF...
Si zici omul are suspendare acum 3 luni fiindca a circulat baut?Inseamna ca il mai vedem pe la inceputul sezonului viitor pe bietul baiat, sau o fi vb numai de suspendarea permisului?
A treia si cea mai rusinoasa gafa este ca ai copiat paragrafe intregi din presa centrala.Cei de la Gazeta Sporturilor au gandit ca tine, ce sa-i faci?
http://www.gsp.ro/stire/bozovici-a-fost-prins-baut-la-volan-copos-crede-ca-sichitiu-e-de-vina-65710.html

In acelasi articol al gazetei scrie ca ar fi vorba de o amenda de 1000 lei si de 20 de puncte.Tu ne informezi ca de fapt e vb de 225 . Nici locul in care a comis infractiunea nu coincide cu cel mentionat de oamenii lui Ioanitoaia.
Lovitura de pedeapsa:1. Nu te-ai semnat deci nu stim cine esti. Daca esti brylu atunci va trebui sa scrii cu litere mari pe fordul simonei urmatorul lucru:
"Nu sunt mai destept decat Dragos Popescu ....sau era vb de un elev de clasa a V-a???....Las' ca tot una e"
2.Daca esti chiar DP atunci nu primesti lovitura, te-ai mutat la Sibiu Standard si noua ne-a scapat asta deci ......#1 si #3 hai sa fim putin mai atenti.

bagatordeseama2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă