duminică, 2 martie 2008

art 43.za fans tenk iu vit mesigi at begining of game

Privind video-ul de la conferinta de presa, incep sa ma intreb a cui este: a lui Schomers sau a jurnalistilor (nu dau nume ca nu-i recunosc dupa voce). Numarati de cate ori este intrerupt antrenorul in timp ce vorbeste si de cate ori se trezeste cate un ziarist deschizand gura si confirmand ce zice Peter cu cate un "yes" sau "yeah, yes". Plus vesnica intrebare "da' arbitrul? de arbitru ce ziceti?" Si pentru Dumnezeu, invatati niste engleza, ca mi-e rusine sa va aud cum vorbiti!

(bagatoruldeseama nr 3, ca spitalul)

3 comentarii:

 1. bah da bine ca te-ai nascut tu desptepth.. ai facut si tu un blog sa scoti bani de la google si faci gargara ca un bidon stricat..

  RăspundețiȘtergere
 2. un bidon stricat nu poate face gargara din motive de gaura. din aceleasi motive de gaura, de data asta neagra si localizata in craniu, te-ai trezit si matale vorbind. propun sa-ti doneze proprietarii blogului toate incasarile de la google ca sa termini si tu 10 clase.

  RăspundețiȘtergere
 3. hooopaaa! s-a'ntepat inglezuuuuu!daca anonimu' e acelasi cu inglezuuuu......tocmai el vorbeste de banii de pe google?
  #1

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă