luni, 31 martie 2008

Art. 92 Mitea cocor

De data asta nu ma iau de un ziarist ci de un politician prins cu garda jos:

http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/directorul-general-al-romgaz-a-murit-la-cateva-zile-dupa-tatal-sau-2502681

"directorul general adjunct de la Romgaz, Eugen Mitea, a spus că dispariţia prematură a lui Alexa Jakab este regretabilă. "Este regretabil. Era omul care chiar ştia despre ce este vorba la Romgaz. Acum două săptămâni a fost internat pentru că se plângea că are temperatură şi nu ştia de ce. Eu l-am vizitat acum câteva zile la Târgu Mureş, era internat la cardiologie. Ieri trebuia să fie externat şi mâine vorbisem să ne întâlnim la serviciu. Starea lui s-a agravat brusc şi din păcate n-am mai apucat. Funcţia mea nu se va schimba după moartea domnului Jakab, eu voi rămâne la locul meu", a declarat trist Eugen Mitea, directorul general adjunct al Romgaz."

1. "era omul care chiar ştia despre ce este vorba la Romgaz" Din acest pasaj deducem ca domnul Mitea este director la Romgaz desi nu stie cu ce se "mananca" gazul dar trebuia sa puna si partidul pe cineva acolo ca sa "mananca" si gura lor. Foame mare, vin alegerile. Sper ca domnul Mitea nimereste macar drumul pana la iesirea din sediu fara a fi condus de mana, acum ca a ramas fara ghid.

Si b) "Functia mea nu se va schimba" - asta pentru cei care se intrebau daca domnul Mitea o sa-si depaseasaca competenta, uitand ca in articol este vorba de fostul lui sef, nu de manariile politice viitoare.

#3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă