vineri, 14 martie 2008

art 72.administratorul. io tai, io spanzur!

cand ieri am scris de administratorul Guest Book-ului clujean, nu stiam ca este.......eii daaaa, este ZIARIST!!!!
se numeste IULIAN HABA si se pare ca-l vom "agata" in panoplia noastra!
prima gafa a domnului haba: Vad ca doar voi veniti sa provocati, ca la voi pe site, pentru care exista un LINK la noi pe site, in semn de respect (dar invers nu), nu vad clujeni care sa atate.
va informam domnule haba, ca pe csufans.ro exista un banner cu u-mobitelco. noi nu am vazut un banner pe site-ul vostru!
a doua gafa: fidel ideii -io tai, io spanzur - nu accepta corecturi pe siteul pe care-l administreaza. ar fi peste mandria lui! ce naiba, doar el e cel care se razboieste cu politistii clujeni si paznicii hipermarketurilor! doar nu avem pretentia ca tocmai EL sa se coboare la nivelul unor bagatorideseama! de aia le-a suspendat contul de pe siteul LUI ca sa vada bagatorii astia cu cine se pun!

2 comentarii:

 1. Ei bine da, esti prost... informat. Da, sunt iulian haba, da, sunt ziarist, dar nu, nu sunt administratorul guestului sau al forumului de pe u-mobitelco.

  Eu intretin site-ul din punctul de vedere al functionalitatii, continutul nu imi apartine, apartine clubului, este un site oficial. Deci, spanzura-te, ca esti prost. Informat.

  RăspundețiȘtergere
 2. daca asta-i ziarist apai eu ma spanzur. de cuvintele lui. ce halal de fraza de ziarist e asta?
  "Vad ca doar voi veniti sa provocati, ca la voi pe site, pentru care exista un LINK la noi pe site, in semn de respect (dar invers nu), nu vad clujeni care sa atate."
  vai, vai... cine ce intelege?

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă