joi, 13 martie 2008

art 70.administratori?

Admin's Comment: Deci, IFG, am pomenit ieri desppre provocari, probabil n-ai avut timp sa vezi. Indiferent ce vorbesc fanii nostri pe acest site, in mod sigur nu este un dialog cu voi. Ca-si cunosc sau nu istoria echipei, iar nu e problema voastra. Fa lectii cu ai vostri ca sunt destui si acolo. Iar pe mine nu ma lua cu Rusine etc, nu ai absolut nici un drept. Pentru aceasta echipa este o jignire felul in care ai pus problema. In '95 cand ati luat primul titlu, Cluj a terminat pe 3, iar povestile cu retrogradarea tine-le pentru tine. Astea sunt discutii provocatoare inainte de meciul direct si nu au ce cauta pe acest site. Vad ca doar voi veniti sa provocati, ca la voi pe site, pentru care exista un LINK la noi pe site, in semn de respect (dar invers nu), nu vad clujeni care sa atate.


am vrut sa postez asta ca sa vedeti ca exista forumuri cu administratori de toata jena.
ma mandresc cu moni si calin. chiar daca sunt "rai" cateodata, cel putin sunt CORECTI!

2 comentarii:

  1. transmite-i domnului admin ca la noi pe site, nu pe forum ci pe csufans.ro exista banner cu liunk catre u-mobitelco de un an de zile iar ei au doar un link la sectiunea omonima.
    calin

    RăspundețiȘtergere
  2. fa-i te rog adminului un 'print screen' cu bannerul lor pe site-ul nostru care e activ inca de la lansarea site-ului csufans.ro. sa-si tina gura mica daca un cacat de link crede ca face mai mult decat bannerul lor pe site-ul nostru. bannerul nostru pe site-ul lor a tinut doar cateva ore ptr ca toti clujenii au sarit ca arsi si a fost amenintat sa-l scoata.
    daca nu-i trimiti ...da-mi adresa lui sa-i trimit eu :)

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă