joi, 28 februarie 2008

art 33. Brylu face abonament pe blog pentru intreaga redactie

Imediat dupa victoria impotriva campioanei asesoft o parte dintre sustinatori au inceput deja sa ude victoria. Printre acestia trebuie sa fi fost si colegul prietenului nostru Brylu, Teo Boanta intrucat in cronica de azi acesta scrie:
De ieri seara, in dreptul cifrei 15 sta numele campioanei Asesoft Ploiesti. Este cea de-a 15-a echipa invinsa de CSU Sibiu.
Gresit stimabile, e adevarat ca avem o serie de 15 victorii consecutive dar daca tinem cont ca am jucat de trei ori cu Gaz Metan Medias ajungem la concluzia ca Asesoftul este a 13-a echipa invinsa.
Acestea fiind spuse as vrea sa citesc articolul lui la o zi dupa ce iesim campioni...

2 comentarii:

 1. in urma unei conversatii cu unul dintre patronii acestei afaceri de succes care va fi cumparata in scurt timp de trustul mediapro, am cazut la intelegere pentru urmatoarele referiri:
  1. fraza incriminatorie analizata la fundul gol (fund nu e injuratura) apartine subsemnatului si nicidecum colegului Teodor Boanta
  2. acestea fiind spuse vreau sa atrag atentia viitorului magnat de presa asupra gratuitatii cu care arunca la coltul rusinii anumite persoane fara a se baza pe anumite informatii concrete
  3. da de ce nu pot sa injur?
  4. uite asa am ajuns sa citesc blogul asta de trei ori pe zi
  5. revin, de ce nu pot sa injur?

  =))=))=))=))=))=))

  RăspundețiȘtergere
 2. beeeeiii, patron e numai unu! si ala's ioo!
  cu injuratu' aia'i pusa la caterinca sa nu ne umple de respect unii!!
  ne bucuram ca citesti blogu! si noi pe al tau! chiar azi nu ai scris numic.

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă